Crash Landing on You (2019) - Προσγείωση στον Έρωτα


 Μία κατηγορία από μόνη της αυτή η σειρά. Την απόλαυσα στον NETFLIX.


Το "Crash Landing on You" (ή αλλιώς στα Ελληνικά "Προσγείωση στον Έρωτα") είναι μια δημοφιλής κορεάτικη τηλεοπτική σειρά που προβλήθηκε για πρώτη φορά το 2019. Η σειρά ακολουθεί την ιστορία της Γιον Σε-ρι, μιας πλούσιας κορεάτισσας που έχει ατυχήσει να προσγειωθεί με αλεξίπτωτο στη Βόρεια Κορέα κατά τη διάρκεια μιας πτήσης.

Εκεί, συναντά τον Ρι Γιον-εοκ, έναν κορεάτη στρατιωτικό που τη βοηθάει να κρυφτεί από τις αρχές της Βόρειας Κορέας και να επιστρέψει στη Νότια Κορέα. Καθώς προσπαθούν να βρουν τρόπους για να βγει η Γιον Σε-ρι από τη χώρα, εξελίσσεται μια ρομαντική ιστορία μεταξύ τους.

Η σειρά περιλαμβάνει επίσης πολλούς άλλους χαρακτήρες, καθώς και πολλές σκηνές δράσης και εντυπωσιακές σκηνές με φυσικό περιβάλλον. Η ερμηνεία των πρωταγωνιστών, Hyun Bin και Son Ye-jin, έχει επίσης κερδίσει πολλά θετικά σχόλια.

Επιπλέον, η σειρά αναδεικνύει την κοινωνική και πολιτική κατάσταση στη Βόρεια Κορέα και το αυταρχικό της καθεστώς, κάτι που έχει κεντρική σημασία στην πλοκή της. Ταυτόχρονα, πέρα από τις σημαντικές διαφορές, δείχνει και τις βασικές αρχές ενός έθνους που έχουν πολλά κοινά ακόμα κι αν έχουν "χωριστεί" μεταξύ τους και τη δίψα του απλού λαού για επανένωση.

Η σειρά έχει λάβει θετικές κριτικές για την υψηλή παραγωγή της, το καλό σενάριο και τις ερμηνείες των ηθοποιών. Επίσης, έχει κερδίσει μεγάλη δημοτικότητα σε διεθνές επίπεδο και έχει γίνει μια από τις πιο δημοφιλείς κορεατικές σειρές στο Netflix.

Η σειρά αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για όσους αρέσκονται σε ρομαντικές και δραματικές σειρές, ενώ παράλληλα προσφέρει μια ματιά στην κορεάτικη κουλτούρα και στην πολιτική κατάσταση της Βόρειας Κορέας.

Η σειρά "Crash Landing on You" έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής στη Νότια Κορέα και σε άλλες χώρες, καθώς η ιστορία της έχει συγκινήσει πολλούς θαυμαστές των kdramas ανά τον κόσμο. Βλέπεται άνετα ακόμα και από μη μυημένους. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα για την πλοκή, τη δράση, το χιούμορ, την άρτια σκηνοθεσία.

Ξεχώρισαν: Η χημεία των πρωταγωνιστών, που μετά τη σειρά έγιναν και επισήμως ζευγάρι... Το ζευγάρι των δευτεραγωνιστών ήταν επίσης πολύ δυνατό.
Δε μου άρεσε: Δε βρίσκω κάτι αρνητικό, θα πω μόνο ότι το τέλος αν και μάλλον ρεαλιστικό, μου άφησε κάποιο παράπονο.

Βαθμολογία: 10/10 - Εξαιρετικό

Ιστότοποι:


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις