Βρέθηκε νεκρός ο τραγουδιστής της K-pop Moonbin

Ο Moonbin, μέλος του ανδρικού K-pop συγκροτήματος ASTRO, έφυγε από τη ζωή στην ηλικία των 25 ετών.

Βρέθηκε νεκρός από τον μάνατζέρ του στο σπίτι του στην περιοχή Gangnam της νότιας Σεούλ, χθες περίπου στις 8:10 μ.μ., σύμφωνα με την αστυνομία. Ο μάνατζερ πήγε στο σπίτι του επειδή δεν είχε επικοινωνία μαζί του.

Πιστεύεται ότι ο Moonbin αυτοκτόνησε, καθώς δεν υπήρχε καμία ένδειξη εγκληματικής ενέργειας. Ωστόσο, η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο να κάνει αυτοψία για να προσδιορίσει το ακριβές αίτιο θανάτου.

"Ο Moonbin έφυγε ξαφνικά και έγινε ένα αστέρι στον ουρανό", δήλωσε την Πέμπτη η εταιρεία του, η Fantagio. "Τα μέλη των ASTRO, άλλοι καλλιτέχνες της Fantagio και αξιωματούχοι τη θρηνούν βαθιά. Είναι συγκλονιστικό για εμάς να δώσουμε τέτοια είδηση στους οπαδούς του που τον υποστήριζαν και αγαπούσαν."

Γεννημένος το 1998 στην πόλη Cheongju της επαρχίας North Chungcheong, ο Moonbin κάνει το ντεμπούτο του ως παιδικό μοντέλο το 2004. Δύο χρόνια αργότερα, εμφανίζεται στο μουσικό βίντεο του τραγουδιού "Balloons" του K-pop συγκροτήματος TVXQ, όπου παίζει τον νεότερο Yunho των TVXQ. Αργότερα, ο Moonbin επιλέγει τους TVXQ ως το πρότυπό του, λέγοντας ότι αποφάσισε να γίνει τραγουδιστής λόγω αυτού του συγκροτήματος.

Το 2009, ο Moonbin εμφανίζεται στο δημοφιλές δράμα "Boys over Flowers", πριν γίνει μαθητευόμενος idol με την εταιρεία Fantagio. Μετά από αρκετά χρόνια εκπαίδευσης, κάνει το ντεμπούτο του με τους ASTRO το 2016, συμμετέχοντας στο single "Hide & Seek". Οι ASTRO εμφανίζονται στη σκηνή του K-pop ως ένα εξιμελές συγκρότημα που αποτελείται από τους Moonbin, MJ, Jinjin, Cha Eun-woo, Yoon San-ha και Rocky, αλλά ο Rocky αποχωρεί από το συγκρότημα τον Μάρτιο.

Ο Moonbin είχε φήμη ως  all-rounder καλλιτέχνης που ξεχώριζε τόσο στο τραγούδι όσο και στο χορό. Η ομάδα του έβγαλε μια σειρά επιτυχιών, όπως τα "Crazy Sexy Cool" (2017) και "All Night" (2019). Επίσης, το 2020 δημιούργησε μια υποομάδα με τον Sanha και κυκλοφόρησαν το EP "In-Out". Το τελευταίο τους mini-album, "INCENSE," κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο και βρέθηκε στην πρώτη θέση στο top albums chart του iTunes σε 18 περιοχές.

Τον Μάρτιο, οι ASTRO ξεκίνησαν παγκόσμια περιοδεία και ήταν προγραμματισμένο να εμφανιστούν σε διάφορα μέρη, συμπεριλαμβανομένων των Ταϊπέι και Τζακάρτα. Ωστόσο, η εταιρεία τους, η Fantagio, ακύρωσε όλες τις εκδηλώσεις.

Ο Moonbin έκανε συχνές εμφανίσεις σε διαφορετικά τηλεοπτικά προγράμματα, όπως το πρόγραμμα μαγειρικής του 2020, "Food Avengers", και το "Saturday Night Live Korea" της Coupang Play το 2021, μεταξύ άλλων. Το περασμένο έτος, έγινε επίσης γνωστός για την εκτέλεση του τραγουδιού "Candy In My Ears" (2009) μαζί με τη μικρότερη αδελφή του, Moon Su-a, μέλος του rookie K-pop girl group Billlie. Το βίντεο με την εκτέλεση τους συγκέντρωσε πάνω από 12 εκατομμύρια προβολές στο YouTube. Ο Moonbin διαμόρφωσε επίσης μια καριέρα στην υποκριτική, πρωταγωνιστώντας στην ιστοσελίδα σειρά του 2020 "Mermaid Prince: The Beginning".

Πολλοί διάσημοι θρηνούν για τον Moonbin. Ο Cha Eun-woo των ASTRO επιστρέφει άμεσα στην Κορέα από τις Ηνωμένες Πολιτείες, και ο MJ, ο οποίος πληροί την υποχρεωτική στρατιωτική του θητεία, πήρε χρόνο από το χρόνο του για να επισκεφτεί την κηδεία που έχει διοργανωθεί στο Νοσοκομείο Asan στο νότιο Σεούλ.

Ο παρουσιαστής τηλεόρασης Jang Sung-kyu έριξε δάκρυα στην ραδιοφωνική του εκπομπή, λέγοντας: "Δεν μπορώ να το πιστέψω. Όταν τον συνάντησα πρόσφατα, ήταν τόσο λαμπερός. Ελπίζω να αναπαυτεί εν ειρήνη."

Ένας άλλος παρουσιαστής τηλεόρασης, ο Kwon Hyuk-soo, είπε στο Instagram: "Σε αγαπώ πολύ. Λυπάμαι και σε ευχαριστώ, και σε σκέφτομαι. Παρακαλώ μείνε υγιής εκεί."

Πηγή: The Korea Times


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις